Hopp til innhold

Nordic EV Summit 2024: Bli med på Europas viktigste konferanse om elektrisk mobilitet

ØNSKER VELKOMMEN: Norsk elbilforening ønsker velkommen til Nordic EV Summit, den syvende i rekken.

Nysgjerrig på fremtiden til elektrisk mobilitet, batteriproduksjon og ladeinfrastruktur? Bli med til Lillestrøm og Nordic EV Summit 2024 – og ta pulsen på fremtidens bærekraftige transport.

Nordic EV Summit arrangeres av Norsk elbilforening og Nova Spektrum på Lillestrøm 4. og 5. april.

Og på scenen finner du ledere og eksperter fra batteri-, lade- og bilbransjen, sammen med politikere og representanter fra relevante internasjonale organisasjoner, som alle på ulikt vis vil dele sine ideer, analyser og perspektiver om fremtiden for elektrisk mobilitet.

Programmet for Nordic EV Summit 2024 er sluppet

Det globale elbil-vippepunktet skjer nå, og spørsmålene står i kø. For eksempel:

Nordic EV Summit er kjent som en av Europas viktigste arenaer for elektrisk mobilitet, og derfor bør du ikke gå glipp av dette arrangementet.

Per nå har vi samlet 45 foredragsholdere fra 16 forskjellige land, alle internasjonale eksperter på blant annet elektrisk mobilitet, bilindustrien, batteriproduksjon og lading – og flere vil bli annonsert etter hvert.

Programmet vil inneholde:

I tillegg har vi Ride&Drive– og Electric Vehicle Exhibition-områder, pluss muligheten til å besøke over femti partner- og sponsor-stander.

Enten du er med for første gang eller kommer tilbake, ønsker vi deg velkommen til Nordic EV Summit – og gleder oss til å se deg i Oslo.

Toppspekket program

Vi kan blant mye forskjellig fremheve programposten «European and Asian car industry – driving in different directions?«.

Her vil du høre fra Sigrid de Vries, toppsjefen i European Automobile Manufacturers’ Association (ACEA), Guillaume Pelletreau, Vice President of Electrification and Connected Services i Nissan AMIEO og fra Anthony Eggert, Senior Director i ClimateWorks Foundation.

Videre kan du se frem til samtalen mellom Easee-gründer Jonas Helmikstøl og Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening – der temaet er dette:

«Easee, what happened? – Lessons learned from one of the most dramatic company experiences in the charging industry”

Årets nettverksmiddag?

Nettverksmiddagen under Nordic EV Summit vil definitivt være stedet å være for å møte interessante mennesker fra hele verden og utvide nettverket ditt mens du har en fin kveld på Operaen i Oslo.

Byrådsleder i Oslo, Eirik Lae Solberg, vil være kveldens hovedtaler.

PwC, ABB og Polestar sponser nettverksmiddagen i tilknytning til Nordic EV Summit 2024.

Nordic EV Summit kåret til «årets arrangement»:

Elbilforeningen-konferanse ble prisvinner

SE VIDEO: Her kan du se litt mer om hva du kan forvente av årets arrangement.

Visste du at …

Hvis du jobber i en frivillig organisasjon, offentlig sektor eller i diplomatkorpset, er du kvalifisert for en betydelig redusert billettpris til konferansen.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Les også