Hopp til innhold

Bli bedriftsmedlem: Fem grunner til at bedrifter velger Elbilforeningens nye ladeløsning

Elbilforeningens nye ladeløsning gjør det enklere for bedrifter å lade firmabiler.
ENKLERE LADING FOR BEDRIFTER: Elbilforeningens nye ladeløsning gjør lading enklere for de ute, og mer effektivt for de inne.

Nå har Elbilforeningen gjort det enklere for bedrifter å lade. Med ferdigregistrerte ladebrikker, enkel oversikt og alle ladeutgifter samlet på én faktura, er det ikke rart at bedrifter setter pris på Elbilforeningens nye ladeløsning.

Å kjøre elbil i bedrift har lenge vært ensbetydende med en haug med apper, kvitteringer fra mange forskjellige ladeselskaper og løsninger som har vært lite bedriftsvennlige. 

Derfor tilbyr vi nå et fleksibelt medlemskap som gjør lading enklere for din bedrift. Lad hos flere ladeselskaper med Elbilforeningens blå ladebrikke – faktura sendes til bedriften.

Mann plugger en ladekabel i en elektriske varebil.

Elbilforeningen bedrift:

Nå blir lading enkelt – også for bedrifter!

 1. Ladebrikker klare til bruk
  Tæpp ferdigregistrerte ladebrikker direkte på nær 2800 hurtigladerne i hele landet. Det fungerer akkurat som det tradisjonelle bensinkortet, for fakturaen går rett til bedriften. Sjåføren slipper å laste ned apper eller registrere betalingskort.

 2. All lading på én faktura
  Det spiller ingen rolle hvor mange elbiler bedriften har. All lading blir samlet på én faktura. Det gjør det enkelt for bedriften og sjåførene med Elbilforeningens nye ladeløsning.

 3. Enkel oversikt
  Bedriften kan raskt og enkelt få full oversikt på «Min side». Her gis det enkel oversikt over fakturaer, ladebrikker og all lading. Ladedataene kan lastes ned til bruk i bedriftens interne systemer.  Er noen så uheldig å miste en brikke, kan den også enkelt sperres her.

 4. Teknisk rådgivning
  Trenger bedriften et ladeanlegg? Elbilforeningens laderådgivere, Tormod og Ian, kan hjelpe deg med gode råd! Det gjelder også for oppgradering av eksisterende anlegg eller kanskje tips til hvordan styre lading til når det billigst?

 5. Døgnåpen medlemsservice
  Har du trøbbel med lading i en travel arbeidsdag? Elbilforeningens medlemsservice hjelper deg og dine ansatte. Vi har svart på spørsmål om elbil og lading i snart 30 år, så bedriften er i gode hender.

Det må lønne seg å velge elektrisk

Med bedriftsmedlemskap i Norsk elbilforening blir hurtiglading enklere, og bedriften sparer tid på administrasjon. I tillegg får dere en organisasjon i ryggen som jobber politisk for at det skal lønne seg for din bedrift å velge elektrisk, både for klimaet og bunnlinjen.

Elbilforeningen kjemper for et nasjonalt bompengefritak og fritak for trafikkforsikringsavgift for elvarebiler. Det må lønne seg for bedrifter å velge elektrisk, det bidro til elbilsuksessen for personbiler – nå er det varebilenes tur.

Last ned gratis oppstartsguide:

Trenger din bedrift å få orden på ladekostnadene?