Hopp til innhold

Du vet du er på landsmøte i Elbilforeningen når…

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enkelte ting er helt selvsagte når tillitsvalgte i Norsk elbilforening samles til landsmøte, som på Lillehammer i helgen 5.-7. mai. Der ble også Heikki Holmås og Hege Horsberg valgt inn i hovedstyret.

Alle medlemsorganisasjoner har et visst stammespråk. At du er på landsmøte i Norsk elbilforening er slik sett ganske enkelt å finne ut av når: 1 … antall faser og kilowattimer er populære tema på kvelden. 2 … flertallet i salen har forhåndsbestilt en elbilmodell som ennå ikke er på markedet. 3 … Schuko ikke er et gresk begrep for de fleste. Vi kunne nevnt mange flere selvironiske særtrekk i innledningen, som selvsagt er inspirert av Aftenpostens landsmøteføljetong. Mye av stammespråket vårt kan nok virke vanskelig, men vi tar jobben med å forenkle og gjøre det dagligdags på vegne av over 40.000 medlemmer. Ett av eksemplene er vårt slagord som sier at «det skal bli like enkelt å hurtiglade som å fylle bensin». To profilerte, nye styremedlemmer På Lillehammer i helgen møttes over 60 personer, brorparten av dem tillitsvalgte fra våre ti lokalforeninger, med et praktisk engasjement for nærmiljø, klima og ny teknologi. Like selvsagt var generalsekretær Christina Bu (bildet) tilstede, sammen med de fleste ansatte. Som medlemsorganisasjon har vi alltid vært faglig sterk, og får stadig inn nye ressurspersoner. Ståle Frydenlund / elbil.no Blant eksemplene på det, er to nye og profilerte styremedlemmer som ble stemt enstemmig inn i hovedstyret av landsmøtet: Preges av sterk kontinuitet Samtidig med at Holmås og Horsberg kommer inn, takker vi samtidig av Niclas Ole Brannfjell (Troms) og Robin Alexander Laumb (Akershus) etter deres flotte bidrag til hovedstyrearbeidet gjennom to år. Styret preges ellers av en sterk kontinuitet, der Øyvind Lunde (Akershus) er den med aller lengst fartstid – uavbrutt i imponerende 15 år.
Ståle Frydenlund / elbil.no
Hovedstyrets største kontinuitetsbærer, Øyvind Lunde, er ikke på valg før neste år. (Alle foto: Ståle Frydenlund / elbil.no)
Valgkomiteens innstilling overfor landsmøtet ble forøvrig enstemmig vedtatt. Dette er Norsk elbilforenings nye hovedstyre Få kontakt med lokalforeningene på Facebook