Hopp til innhold

Ny medlemsfordel BeGood

17 % medlemsrabatt på nesten alt i nettbutikken BeGood.no Her finner du ekstrautstyr til Tesla og andre elbiler. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Fast medlemsrabatt hos BeGood

Medlemmer i Norsk elbilforening får 17 % rabatt på alle produkter i nettbutikken BeGood.no bortsett fra

  • Varer som allerede er på tilbud eller kampanje
  • Varer fra Fastlane
  • Vinter- og sommerhjul

Obs! Rabatten krever innsending av medlemsnummer i Norsk elbilforening. Les mer og få rabatten her!

Kampanjetilbud til 15. oktober: -40% på utvalgte produkter

Du kan ikke kombinere to rabattkoder i samme ordre. Hvis du ønsker å handle et produkt på kampanjetilbud og et produkt med medlemsrabatt må du legge inn to separate bestillinger. BeGood tilbyr fri frakt for ordre over 500 kr. Hvis du må splitte din ordre og en av dine to ordre er under beløpet for fri frakt, velg fraktalternativ «Hente selv på Skui» på denne for å unngå fraktkostnad. Ordre må gjøres med maksimum 1 time mellomrom slik at de kan sendes samlet.

Allværsmatter Tesla Model Y (foran og bak)

Ordinær pris: 1798,-
Pris kun til medlemmer: 1079,-

Få rabattkode:

Allværsmatte Trunk Tesla Model Y


Ordinær pris: 1198,-
Pris kun til medlemmer: 719,-

Få rabattkode:

Hunde- og lastegitter Tesla Model Y


Ordinær pris: 2698,-
Pris kun til medlemmer: 1619,-

Få rabattkode:

Midtkonsoll oppbevaring – Tesla Model 3 & Y 2021->

Ordinær pris: 199,-
Pris kun til medlemmer: 120,-

Få rabattkode:

Dobbel Koppholder Tesla Model 3 & Y 2021->

Ordinær pris: 199-
Pris kun til medlemmer: 120,-

Få rabattkode:

Jack pad med RØD ring Tesla Model S 3 X Y

Ordinær pris: 179,-
Pris kun til medlemmer: 108,-

Få rabattkode:

Hvordan får du rabatten?

  1. For å få rabatt på produkter hos BeGood.no må vi sjekke at du er medlem. Tast inn e-posten du er registrert med hos Norsk elbilforening i feltet under. Du vil da få en rabattkode til bruk ved utsjekking i nettbutikken til BeGood.
  2. Når du har lagt til varene du ønsker å kjøpe klikker du på handlekurven. Kryss av for «Bruk rabattkode» og tast inn koden for å få rabatt.
  3. Skriv inn medlemsnummeret ditt i Norsk elbilforening som kommentar på din bestilling. Husk å trykke på knappen «Legg til kommentar» etter at du har skrevet medlemsnummeret ditt. Medlemsnummeret ditt finner du i Min side eller ElbilAppen.

Tast inn e-postadresse i feltet nedenfor:

Om BeGood

Norsk nettbutikk som har spesialisert seg på ekstrautstyr til Tesla og andre elbiler. I nettbutikken finner du produkter som kan øke kjøregleden, ta bedre vare på bilen din, smarte og praktiske oppbevaringsprodukter, folie, campingprodukter og lignende.

Er det produkter du savner i utvalget på BeGood.no? BeGood utvider sitt utvalg kontinuerlig og tar gjerne imot innspill fra kunder. Send e-post til kundeservice@begood.no med forslag til de produktene du ønsker deg.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!