Hopp til innhold

Jubileumsboka til medlemspris

Hvordan ble egentlig Norge et foregangsland på elbil? I jubileumsboka «Et norsk eventyr – Norsk elbilforening i 25 år» kan du lese om hvordan lille Norge har klart å bane vei for resten av verden i skiftet til en ny og grønnere teknologi. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Medlemstilbud: kun kr 300  per bok inkludert porto

  • Bestilling gjør du enkelt på Min side under fanen nettbutikk.

Ikke medlem? 

Uten medlemskap koster boken kr 398,-. Porto kommer i tillegg med kr 90,- per pakke uavhengig av antall bøker. Du bestiller ved å sende oss en e-post og oppgi ønsket antall og din postadresse

Hadde det ikke vært for Norge, ville få hatt tro på at en rask global elbilrevolusjon er mulig. Og hadde det ikke vært for Norsk elbilforening, ville dagens norske elbileventyr antakelig aldri blitt virkelighet.

Et norsk eventyr forteller historien om Elbilforeningen gjennom 25 usannsynlige år. Om en håndfull Askeladder som så fremtiden der andre så luftslott. Om noen spredte nerder som ble en folkebevegelse. Om politiske sjøslag, miljøengasjement og utrettelig teknologioptimisme. Og om hvordan verden faktisk kan endres ved ukuelig pågangsmot og vissheten om at man har en god sak.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!