Hopp til innhold

DEFA Power ladeboks

Bildet viser DEFA Power ladeboks.

DEFA Power er en smart ladeboks som gir deg mulighet til å lade når strømmen er billigst. Med integrert kabel og display er ladeboksen enkel i bruk. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

DEFA Power – ladeboks 22 kW m/6 meter Type 2 kabel og display

Medlemspris med standard installasjon: 13.900 kr
Medlemspris med standard installasjon og lastbalansering: 15.966 kr

Medlemspris uten installasjon: 7.735 kr

Frakt på kr 129 kommer i tillegg.


Rabatten trekkes fra i handlekurven på DEFA sin nettside. Medlemstilbudet gjelder ikke for bruk i borettslag eller sameier.

Slik benytter du deg av medlemsfordelen

  • Skriv inn e-postadressen din som er knyttet til medlemskap i Norsk elbilforening for å kunne lese mer og bestille.
  • Medlemsfordelen forutsetter gyldig medlemskap i Norsk elbilforening.

DEFA Power

Dette er en kraftig ladeboks for elbil. Den har en skjerm som viser deg stegene i ladeprosessen og med integrert ladekabel blir ladingen enklere.

Ladeboksen er klargjort for fremtiden gjennom protokollen OCPP 2.0.1, som gjør at du kan styre ladingen basert på pris og effekt. Den er videre forberedt for lademuligheter som for eksempel automatisk lading (Plug and charge) der tilgangskontroll er ønsket og leveranse av strøm tilbake fra elbil (Vehicle to grid). Dette forutsetter at bilen din støtter disse funksjonene.

*Maksimal ladeeffekt påvirkes av flere faktorer som bilens ombordlader, kapasitet i sikringsskap og strømnett (230V/400V), og kan derfor være lavere enn 22kW.

Lastbalansering med DEFA Balancer

DEFA Balancer er et tilvalg til DEFA Power. Med DEFA Balancer montert i sikringsskapet, overvåkes strømforbruket i hjemmet ditt til enhver tid og tilgjengelig kapasitet delegeres til bilen din. Når du bruker lite strøm i huset, for eksempel om natten, går det mer strøm til lading av elbilen. Dette gjør at du kan lade enda raskere, uten å øke kapasiteten i hjemmet ditt.

Lastbalansering med DEFA Balancer og DEFA Power.

Ønsker du en enklere ladeboks?

DEFA Solid er et prisgunstig alternativ for deg som vil ha en enkel ladeboks hjemme eller på hytta. Les mer

Om DEFA

DEFA er et norsk selskap stiftet i 1946. De har 400 ansatte på 3 kontinenter. Produktene og tjenestene distribueres i 30 land over hele verden.

Ofte stilte spørsmål

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!