Rabatt på elektrikertjenester hos Bravida

Som medlem har du 1335 elektrikere og 375 elektrolærlinger, fordelt på 35 avdelingskontor som står klare for å hjelpe deg dersom du skulle få behov for det, og du får rabatt på alle elekrikertjenester og på all materiell hos Bravida.

Fast medlemsfordel på elektrikertjenester:

  • 20 % rabatt på lokal timepris
  • 18 % rabatt på materiell 
  • Fastpris på elsjekk: 2500 kr ink.moms. 

OBS! Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller ved allerede reduserte priser.

Hva kan Bravida hjelpe deg med?

Bravida kan hjelpe deg med alle elektroinstallasjoner du måtte trenge i og rundt din bolig, enten det er å installere en hjemmeladeboks i garasjen, smarthus eller hjelp til de mer tradisjonelle elektrikertjenestene, som lyssetting, stikkontakter eller kontroll av ditt sikringsskap. Bravidas fokus er at du skal være trygg i din bolig, og du kan for eksempel få en elsjekk av ditt elektriske anlegg i samme besøk som du får utarbeidet andre prosjekter.

Fastpris på elsjekk gjelder under følgende forutsetninger:

  • Privatboliger opp i primærrom 100m2
  • Reisetid og kilometer blir fakturert i tillegg utover 25 km t/r fra nærmeste Bravidakontor
  • Utbedring av feil og avvik må bestilles og faktureres som tillegg ihht. medgått tid og materiell
  • Tjenesten kan kun leveres på de lokasjonene der Bravida har sertifiserte kontorer

Slik får du fordelen:

For å få tilgang til fordelen følger du instruksjonene via kontaktskjema som du får ved å klikke på boksen under, huk av for at du er medlem og Bravida vil kontakte deg innen kort tid (1-2 virkedager) med et pristilbud på ditt prosjekt. Husk også å ha lastet ned ElbilAppen da sjekk av medlemskort kan inntreffe.

Bli medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 110 000 andre elbilister!

Har du hørt om GreenHub by Bravida?

GreenHub tilbyr Bravida alle kunder i sentrum elektrotjenester levert på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Her benytter de ansatte seg av elektriske lastesykler som fremkomstmiddel, og varer leveres med elektrisk kjøretøy, som er med på å spare sentrumssonen for trafikk og parkeringsplasser. Bravidas fokus på miljø og overgangen fra fossilt til elektrisk, er en av grunnene til at vi har valgt dem som samarbeidspartner.

Ofte stilte spørsmål

Bli medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 110 000 andre elbilister!