Hopp til innhold

Solceller

Bilde av hus med solceller på taket.

Spar flere tusen kroner på nøkkelferdig solcelleanlegg ved å benytte deg av medlemsfordelen hos Solcellespesialisten. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Med solceller på taket dekker du noe av ditt eget behov for strøm med solen som energikilde. Strømmen du selv ikke bruker kan selges til strømselskapet ditt.

Medlemstilbud på solceller

  • Som medlem i Norsk elbilforening får du 5 % rabatt ved kjøp av solcelleanlegg til privat- eller fritidsbolig fra Solcellespesialisten.
  • Rabatten får du kun ved bestilling av tilbud på denne siden
  • For å generere et tilbud må du først taste inn e-posten forbundet med medlemskapet her.
  • Medlemsfordelen forutsetter gyldig medlemskap i Norsk elbilforening.

Få tilbud på solceller til ditt tak

  1. For å få rabatt på solcelleanlegg hos Solcellespesialisten må vi sjekke at du er medlem. Tast inn e-posten du er registrert med hos Norsk elbilforening i feltet under. Du vil da få en rabattkode til bruk i tilbudsskjema på nettsiden til Solcellespesialisten
  2. Søk på din adresse og velg takflate
  3. For å få rabatt skriver du inn rabattkoden i feltet «rabattkode»
  4. Du vil motta et uforpliktende tilbud på e-post

ENOVA-støtte

Du får inntil 32.500 kroner i ENOVA-støtte ved kjøp av solcelleanlegg. Hvor mye støtte som beregnes til ditt tak ser du i tilbudet. Les mer om støtten og hvordan du søker her

Nøkkelferdig solcelleanlegg

Tilbudet fra Solcellespesialisten inkluderer: installasjon av et nøkkelferdig solcelleanlegg, alt materiale, arbeid, elektriker, innmelding til nettselskap, AC-tilkobling og sluttdokumentasjon med mindre annet er angitt i ordrebekreftelsen og eller tilbudet. Eventuelle tillatelser fra kommunen må du selv innhente.

Om Solcellespesialisten

Solcellespesialisten er blant Norges største leverandører av solceller og har siden 2005 installert solcelleanlegg til hus, hytter og næringseiendom.

Ofte stilte spørsmål

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!