Taxifordel hos NorgesTaxi

Som medlem får du rabatt ved bestilling gjennom NorgesTaxi sin app. Bilflåten består i dag av 20 % elbiler og andelen er i sterk vekst. NorgesTaxi har 710 biler, 1200 sjåfører fordelt i 7 ulike byer. Bestiller du gjennom appen blir sjåførene som har valgt en utslippsfri bil prioritert før de fossile bilene.

Din faste medlemsfordel

✔︎ 20 % rabatt på alle taxiturer du bestiller gjennom NorgesTaxi sin app.

Du finner NorgesTaxi sine biler i Bergen, Drammen, Kongsberg, Oslo, Stavanger, Trondheim og Ålesund.

OBS! Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller ved allerede reduserte priser. Eks. Fastpris flyplass er en allerede godt redusert pris og rabatteres ikke ytterligere

Slik får du fordelen:

For å få tilgang til fordelen, må vi foreta en sjekk på at du er medlem. Tast inn e-post adressen du er registrert med hos Norsk elbilforening for å få rabattkoden. Last ned NorgesTaxi sin app, og legg inn rabattkode ved bestilling av reise, så trekkes rabatten automatisk av turen.’

Det lønner seg å være medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 95 000 andre elbilister!

Registrering av rabattkode

Første gang man skal benytte seg av rabattkoden kan det oppleves litt vanskelig, men vi har laget en guide til deg som tar deg stegvis gjennom prosessen. Anbefaler deg at du gjør dette før du skal ut på reise.

  1. Åpne NorgesTaxi appen og registrere deg som bruker, her kan du velge manuelt å registrere deg eller benytte deg av registrering via Facebook og google .
  2. Gå videre inn i ditt kundekort ved å trykke på menneskesymbolet øverst i venstre hjørnet på kartet.
  3. Trykk deretter på navnet ditt nederst på skjermen og videre inn på «TAXIKORT»
  4. Her legger du inn rabattkoden du finner under e-postsjekken og trykker legg til, og bekreftelse på at den er registrert heter «Avtalekund20»
  5. Da er alt klart for at du kan nyte Taxitur med medlemsrabatten din.
  6. God tur!

Utslippsfri taxitur

Ved bestilling gjennom NorgesTaxi sin app går en prioritert melding ut til alle elbiler i området. Denne meldingen ligger i 1 min før den går videre til de fossile bilene. Dette er en del av NorgesTaxi sin strategi mot å gjøre det enklere for taxisjåfører å velge elbil, og på den måten være med på å nå målet mot 100 % elektrisk bilflåte innen 2025. Dersom det ikke er en elbil i ditt område, vil det komme en fossildrevet bil for å sørge for at du kommer deg dit du skal innen rimelig tid.

Mer informasjon