20% rabatt hos NorgesTaxi

Som medlem får du rabatt ved bestilling av taxi gjennom NorgesTaxi sin app. Bilflåten består i dag av 20 % elbiler og andelen er i sterk vekst. NorgesTaxi har 710 biler, 1200 sjåfører fordelt i 7 ulike byer. Bestiller du gjennom appen blir sjåførene som har valgt en utslippsfri bil prioritert før de fossile bilene.

Din faste medlemsfordel

✔︎ 20 % rabatt på alle taxiturer du bestiller gjennom NorgesTaxi sin app.

Du finner NorgesTaxi sine biler i Bergen, Drammen, Kongsberg, Oslo, Stavanger, Trondheim og Ålesund.

OBS! Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller ved allerede reduserte priser. Eks. Fastpris flyplass er en allerede godt redusert pris og rabatteres ikke ytterligere

Slik får du fordelen:

For å få tilgang til fordelen, må vi foreta en sjekk på at du er medlem. Tast inn e-postadressen du er registrert med hos Norsk elbilforening for å få rabattkoden. Deretter laster du ned NorgesTaxi sin app. Legg inn rabattkode ved bestilling av reise, så trekkes rabatten automatisk fra.

Registrering av rabattkode

Første gang man skal benytte seg av rabattkoden kan det oppleves litt vanskelig. Derfor har vi laget en guide til deg som tar deg stegvis gjennom prosessen. Derfor anbefaler vi deg at du gjør dette før du skal ta din første rabatterte taxitur.

  1. Åpne NorgesTaxi appen og registrere deg som bruker, her kan du velge å registrere deg manuelt eller benytte deg av registrering via Facebook og Google .
  2. Gå videre inn i ditt kundekort ved å trykke på menneskesymbolet øverst i venstre hjørnet på kartet.
  3. Deretter trykker du på navnet ditt nederst på skjermen og videre inn på «TAXIKORT»
  4. Skriv inn rabattkoden du finner under e-postsjekken og trykk legg til. Du vil da få opp bekreftelsen «Avtalekund20» på at rabatten er registrert er .
  5. Du kan nå ta taxi med medlemsrabatten din.
  6. God tur!

Bli medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 110 000 andre elbilister!

Utslippsfri taxitur

Ved bestilling gjennom NorgesTaxi sin app går en prioritert melding ut til alle elbiler i området. Denne meldingen ligger i 1 min før den går videre til de fossile bilene. Dette er en del av NorgesTaxi sin strategi mot å gjøre det enklere for taxisjåfører å velge elbil, og på den måten være med på å nå målet mot 100 % elektrisk bilflåte innen 2025. Dersom det ikke er en elbil i ditt område, vil det komme en fossildrevet bil for å sørge for at du kommer deg dit du skal innen rimelig tid.

Mer informasjon