Hopp til innhold

NorgesTaxi

Som medlem får du rabatt ved bestilling av taxi gjennom NorgesTaxi sin app. Bilflåten består i dag av 30 % elbiler og andelen er i sterk vekst. Eltaxi prioriteres når du bestiller gjennom appen. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Dine faste medlemsrabatter på Taxiturer

20 % rabatt gjelder i Oslo, Bergen, Ålesund og Kongsberg

10 % rabatt gjelder i Stavanger, Trondheim, Tromsø og Bodø

Gjelder på alle taxiturer du bestiller gjennom NorgesTaxi sin app.

Ny maksimalprisforskrift og andre markedsfaktorer gjør at det blir ulike rabattsatser.

OBS! Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller ved allerede reduserte priser. Eks. Fastpris flyplass er en allerede godt redusert pris og rabatteres ikke ytterligere

Slik får du fordelen:

For å få tilgang til fordelen, må vi foreta en sjekk på at du er medlem. Tast inn e-postadressen du er registrert med hos Norsk elbilforening for å få rabattkoden. Deretter laster du ned NorgesTaxi sin app. Legg inn rabattkode på ditt taxikort i forkant av bestilling av reise, så trekkes rabatten automatisk fra på fremtidige bestillinger.

Slik legger du inn rabattkoden i NorgesTaxi sin app

Vi anbefaler at du registrerer rabattkoden i ro og mak før du skal bestille din første taxitur til rabattert pris. Følg stegene.

  1. Last ned appen til NorgesTaxi og registrer deg som bruker.
  2. Gå videre inn i ditt kundekort ved å trykke på menneskesymbolet øverst i venstre hjørnet på kartet.
  3. Deretter trykker du på navnet ditt nederst på skjermen og videre inn på «TAXIKORT»
  4. Skriv inn rabattkoden du finner under e-postsjekken og trykk legg til. Du vil da få opp bekreftelsen «Avtalekund20» på at rabatten er registrert. Det spiller ingen rolle om du bruker store eller små bokstaver.
  5. Du kan nå ta taxi med medlemsrabatten din. God tur!

Skulle det være noe som ikke går etter planen med registrering av rabattkoden, ta gjerne kontakt med oss på Medlemsservice, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Utslippsfri taxitur

Ved bestilling gjennom NorgesTaxi sin app går en prioritert melding ut til alle elbiler i området. Denne meldingen ligger i 1 minutt før den går videre til de fossile bilene. Dette er en del av NorgesTaxi sin strategi for å gjøre det enklere for taxisjåfører å velge elbil, og på den måten være med på å nå målet mot 100 % elektrisk bilflåte innen 2025. Dersom det ikke er en elbil i ditt område, vil det komme en fossildrevet bil for å sørge for at du kommer deg dit du skal innen rimelig tid.

Mer informasjon