Hopp til innhold

Test før garantiutløp

Test av elbil på garantiutløpskontroll

Gjennomfør en test hos Viking kontroll før garantien på din elbil går ut. En teknisk tilstandsrapport kan avdekke feil eller mangler som kan dekkes av din nybil- eller bruktbilgaranti. Bli medlem i dag og benytt deg av våre medlemsfordeler!

Medlemspris på garantiutløpstest

Medlemmer av Norsk elbilforening får en gunstig pris på garantiutløpskontroll hos Viking. Du sparer inn mer enn kostnaden av et helt års medlemskap (kr 565,–) ved kjøp av testen som medlem.

Pris for medlemmer: kr. 2550,-

Veiledende pris: kr. 3190,-

Ikke medlem? Bli medlem og få medlemspris på garantiutløpskontroll allerede i dag!

Ønsker du å teste batterihelsen på elbilen?

Da kan det være lurt å bestille garantiutløpskontroll og batterihelsetest til samme tidspunkt. Garantiutløpskontroll gjennomføres av Viking og de installerer også utstyr for å teste batterihelse samtidig, slik at du slipper å bestille to timer hos Viking.

Slik bestiller du testen

  1. Legg inn registreringsnummer på bestillingssiden til Viking Kontroll og velg testen garantiutløpskontroll.
  2. Velg deretter lokasjon og tidspunkt for testen.
  3. Legg til kontaktinformasjon med ditt medlemsnummer hos Norsk elbilforening på feltet «kommentar». (Medlemsnummer finner du ved å logge deg inn på ElbilAppen)
  4. Send inn din bestilling og du er klar for test.
  5. Bestill batterihelsetest til samme tidspunkt om du ønsker å teste batterihelsen på elbilen samtidig.
  6. Medlemsbevis må fremvises når du betaler på stasjonen. Medlemsbeviset finner du i ElbilAppen.

Obs: Rabatten trekkes fra i kassen hos Viking.

Hvorfor ta en garantiutløpskontroll?

Unngå ubehagelige overraskelser ved å gjennomføre en garantiutløpskontroll på din elbil. Testen gir deg en tilstandsrapport som består av en grundig kontroll av bilens tekniske stand. Den gir også indikasjoner på om det finnes feil eller mangler på din elbil. Det kan lønne seg med en slik test dersom garantien på elbilen nærmer seg utløp.

Ulike bilmerker har forskjellige garantivilkår, både når det kommer til nybil og bruktbil. Du må derfor selv vurdere vilkårene gjeldende for din elbil opp mot tilstandsrapporten.

Eksempel på tilstandsrapport

Om batterihelse

Når du bestiller en garantiutløpskontroll kan du samtidig bestille Aviloo batterihelsetest for å måle helsetilstanden (SoH – State of Health) i elbilens fremdriftsbatteri. Ved å måle dette vil du få en uavhengig og objektiv vurdering av batteriets tilstand. Batteriets helsetilstand gir deg en indikasjon på hvor mye rekkevidde du får ut av bilen din, kontra hva som ble lovet når den var ny. Les mer her om batterihelsetesten.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Ofte stilte spørsmål