Hopp til innhold

Nullutslipp fra transport i Oslo – hvordan er det mulig?

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Generalsekretær Christina Bu og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) er på plass når bystyregruppene i Ap, MDG og SV ønsker velkommen til seminar om nullutslipp i Oslo rådhus.

Seminaret finner sted fredag 10. februar fra klokken 09.00 til 11.00 – i samarbeid med Norsk elbilforening, Zero og Nissan – og er åpent for alle som har lyst til å få et bedre innblikk i tematikken. Utgangspunktet er at Oslo har vedtatt verdens mest ambisiøse klimamål, og at mer enn 60 prosent av utslippene kommer fra transport. «Hvordan kutter vi disse samtidig som vi oppgraderer byen og gjør den til et bedre sted for alle? På seminaret diskuterer vi hvilke virkemidler som vil fungere best og hva slags infrastruktur som må på plass», står det i den offisielle invitasjonen.
Aksel Jermstad / elbil.no
Norsk elbilforening og generalsekretær Christina Bu vil selvsagt komme med klare innspill til hva Oslo må gjøre for å fortsette å være verdens elbilhovedstad. (Foto: Aksel Jermstad / elbil.no)
Program: I samtalen den siste halvtimen deltar samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (Frp), Sunniva Holmås Eidsvoll (SV), Guri Melby (V), Kari Aasheim (Zero) og Elbilforeningens generalsekretær Christina Bu. Meld deg på her!