Hopp til innhold

Ledig stilling Vi søker vår nye digitale prosjektleder!

Frist: Snarest 
Ansettelsesform: Fast 

Norsk elbilforening søker digital prosjektleder! 
Norge er i førersetet for en global elektrisk revolusjon. I 2025 skal alle som kjøper ny bil, velge elbil. Norsk elbilforening jobber for at elbil skal bli for alle. Dette er en spennende mulighet for deg som vil jobbe med det grønne skiftet i en fremtidsrettet og betydningsfull organisasjon! 

Om Norsk elbilforening  

Norsk elbilforening er en interesse- og medlemsorganisasjon i sterk utvikling, med over 120.000 medlemmer og tillitsvalgte over hele landet. Vi har jobbet for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er en sentral bidragsyter til løsninger som gjør Norge verdensledende på elbil. Foreningen er en viktig nasjonal premissleverandør, som også opplever stor pågang fra internasjonalt hold.  Vi er over 50 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø, med moderne lokaler i Oslo sentrum. www.elbil.no

Vi søker en proaktiv digital prosjektleder, som vil ha en nøkkelrolle i videreutvikling av våre digitale tjenester. Det er viktig med god IT teknisk forståelse, og helst også erfaring med konseptualisering og UX. Du har erfaring med digitale prosjekter og ser muligheter med bruk av ny teknologi. Du vil jobbe tett med produktansvarlige og andre i organisasjonen for å skape gode digitale tjenester og kundereiser.   

Du har et godt digitalt hode, er god på gjennomføring, og vet hvordan du kan anvende teknologi til å forbedre og utvikle tjenester.  Vi er i utgangspunktet ute etter en kollega med flere års relevant erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. 

Arbeidsoppgaver 

Om deg 

Hva kan vi tilby? 

Søknadsfrist: snarest mulig. 

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt:

Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen.