Hopp til innhold

Kommunikasjons­konsulent

Hjelp oss å kommunisere med Norges elbilister!

Stillingstittel: Kommunikasjonskonsulent/rådgiver
Søknadsfrist: 15. juni 2022
Ansettelsesform: Fast

Norsk elbilforening er, og skal fortsette å være den ledende organisasjonen for norske elbilister. Vi jobber politisk for at elbilene skal vinne konkurransen mot forurensende biler, og vi skal være elbilvennen som hjelper våre medlemmer med valg av elbil og praktiske spørsmål knyttet til lading.

Nå søker vi deg som brenner for medlemskommunikasjon og som kan være med på å videreutvikle og styrke Elbilforeningens medlemsreise og skape engasjement og lojalitet gjennom e-post og andre direkte kommunikasjonskanaler. 

Du blir en del av et team som skal styrke og videreutvikle medlemsreisen for å sikre at elbilistene ser nytten av å være medlem og føler stolthet av å være med på det grønne skiftet.

Vi ønsker å gi våre medlemmer engasjerende, personlig og relevant kommunikasjon som skal bidra til økt bruk av våre medlemsfordeler, produkter og tjenester – og gi økt tilfredshet og lojalitet.

Din jobb vil være å produsere og videreutvikle relevant innhold mot våre over 110.000 medlemmer. Elbilforeningenhar de siste årene opplevd sterk vekst i antall medlemmer, og målet fremover er fortsette den gode veksten.

Stillingen ligger i avdeling for medlemskap og CRM. Du vil samarbeide på tvers av avdelinger og få en spennende rolle som du vil være med å forme over tid.

Ansvar og sentrale arbeidsoppgaver: 

Ønskede kvalifikasjoner: 

Personlige egenskaper: 

Vi kan tilby:

Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen.

Søknadsfrist: 15. juni 2022

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Petter Haugneland (Nestleder) på tlf 98234699.