Hopp til innhold

Elektrisk tungtransport: Rådgiver/prosjektleder, tungtransport

Arbeidsgiver: Norsk elbilforening

Stillingstittel: Rådgiver/prosjektleder

Frist: 18.09.2022

Ansettelsesform: Fast

Vil du sørge for at tungtransporten i Norge blir elektrisk?

Norsk elbilforening har jobbet med elektrifisering av transport i over 25 år. I løpet av de årene har Norge blitt et foregangsland innen elektrifisering av personbil, og endelig ser vi at utslippene fra veitransport reduseres. Tungtransport henger derimot etter. Det skal vi gjøre noe med, og ser etter rett person til jobben! Vi er på jakt etter deg som har interesse for transport, miljø, samfunn og teknologi, og som liker å ha det moro mens du jobber med noe viktig. 

Arbeidsområder og oppgaver

Vi kan masse om elbil, lading, politikk og kommunikasjon. Tungtransport er det neste vi skal fordype oss i, og du vil få hovedansvaret for dette arbeidet hos oss. Målet er å bidra til at elektrifiseringen av tungtransporten skjer så fort som mulig. Retningen finner vi sammen, men du vil være vår nøkkelperson med stor innflytelse på politikkutformingen og hvordan vi jobber.

Siden tungtransport er et nytt område for Norsk elbilforening trenger vi at du innhenter ny kunnskap og relevante synspunkter til arbeidet. Stillingen innebærer strategisk arbeid i samarbeid med næringsliv og myndigheter i både inn- og utland. Vi tror derfor du vil trives best i jobben om du er utadvendt og liker å treffe nye mennesker. Du bør ha en viss forståelse for politikkutvikling og politiske prosesser, og du er sannsynligvis analytisk.

Stillingen er fast, og arbeidet er organisert som et prosjekt med støtte fra European Climate Foundation. Du vil ha ansvaret for planlegging og gjennomføring av prosjektet, inkludert noe rapportering.

Ønsket kompetanse

Personlige egenskaper

Hva kan vi tilby?

Stillingen rapporterer til leder for Fag og rådgivning. I avdelingen jobber det i dag åtte personer med fag- og prosjektarbeid, politikkutforming, analyser og undersøkelser, biltester og laderådgivning. Arbeidssted er i Oslo. Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og oppfordrer alle som synes stillingen høres spennende ut til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rådgiver i Fag og rådgivningsavdelingen, Helene Busengdal, på tlf. 91 84 43 81.

Søknad sendes inn via Finn.no, med frist 18. september.

Om arbeidsgiveren

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til beste for klima og miljø. Vi er i sterk vekst, med over 120.000 medlemmer og tillitsvalgte over hele landet. Foreningen har jobbet for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er en sentral bidragsyter til løsninger som gjør Norge verdensledende på elbil. Norsk elbilforening er en viktig nasjonal premissleverandør, som også opplever stor pågang fra internasjonalt hold. Vi er over 50 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø. Vi har litt hjemmekontor, men jobber ofte best fra vårt kule kontor ved Youngstorget. Her serveres det hyggelig og god lunsj, og det diskuteres også innimellom andre ting enn elbil.

Nøkkelord

elbil, elektrifisering, klima, politikk, tungtransport