Hopp til innhold

Vi søker elektrisk frilanser til elbil.no

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er på jakt etter deg som er god til å skrive og brennende opptatt av elbil spesielt – og elektrisk mobilitet generelt.

Norsk elbilforening er en interesse- og medlemsorganisasjon i kraftig vekst, med over 50.000 medlemmer og tillitsvalgte over hele landet. Vi har jobbet for elektrifisering av transportsektoren i over 20 år, og er sentrale bidragsytere til løsninger som gjør Norge verdensledende på elbil. Foreningen er en viktig nasjonal premissleverandør, som også opplever stor pågang fra internasjonalt hold. Vi er 17 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø, som holder til i nye og moderne lokaler i Oslo sentrum. Vi ønsker å knytte til oss en frilanser for å styrke vår løpende dekning av nyheter innen elbil spesielt og elektrisk mobilitet generelt. Trolig har du journalistbakgrunn, eller kan hende du blogger om elektrisk mobilitet på eget initiativ. Ambisjonen er at vår nye frilanser også skal bidra til vår forbrukerrådgivning, som vi allerede bruker mye ressurser på – og du kan bli involvert i vår testvirksomhet. Den spenner i dag fra elsykler til elbiler (bildet under) og ladbare hybrider. Sistnevnte krever at du har førerkort og interesse for (el)bil. Vi er på jakt etter deg som har den ideelle kombinasjonen av nysgjerrighet og kvalifiserende forhåndskunnskap. Av praktiske hensyn er det en fordel at du bor innen rimelig avstand til Oslo. Du er etterrettelig og faktaorientert, samtidig som du har den nødvendige forståelsen for at elbil.no er vårt talerør som interesseorganisasjon – og ikke en klassisk nettavis. Vi ser for oss at du er frilanser allerede, og at du kan sette av inntil 50 prosent av din tid til å jobbe for oss. Ståle Frydenlund / elbil.no

Arbeidsområder

Kvalifikasjoner

Hva kan vi tilby?

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med seniorrådgiver kommunikasjon og samfunnskontakt Ståle Frydenlund på telefon 402 22 142 eller epost staale@elbil.no. Søknad, CV og arbeidsprøver sendes til staale@elbil.no snarest og senest innen 6. februar.