Vil ha kontakt med elsyklister

Vil ha kontakt med elsyklister

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan være utdatert

- Vi vil vite hvem elsyklisten er, sier Christina Bu i Elbilforeningen. Nå håper hun at flest mulig av folk som bruker elsykkel svarer på spørsmål foreningen stiller.

Stadig flere kjøper seg elsykkel, men det er gjort lite for å finne ut om hvem de er. Nå gjør Elbilforeningen en innsats for å vite mer om de som sykler på elsykkel, gjennom den første norske undersøkelsen om elsyklistene.

– Vi har i flere år gjennomført undersøkelser om elbilisten, nå gjør vi det samme med elsyklister, sier Bu.  Målet er å finne svar som kan bidra til å øke salget og bruken av elsykler videre – og hva som kan være hindringer for bruk av elsykkel.

Hvem er du?
Elbilforeningen har arbeidet med elsykkel i flere år, og har mange elsyklister blant sine medlemmer. Men det eksisterer ingen egen organisasjon for elsyklister. Derfor brukes både forhandlerapparatet og sosiale medier for å nå fram til flest mulig elsyklister.
– Uansett hvilken elsykkel du sykler på, hvor i landet du bor, hva elsykkelen kostet og hvor mye du bruker den – vi ønsker svar fra deg, understreker Christina Bu.

Spørsmålene tar om lag fem minutter å svare på og spørsmålene går til både nye og erfarne elsyklister for å finne ut om bruksmønster, service, transportmåter, holdninger og sykkelkultur.

Vinn gavekort
Den som deltar i hele undersøkelsen, kan bli med i trekningen av et gavekort på 1000,- kroner i nettbutikken til Merida.

Gå til undersøkelsen «Elsyklisten 2017»: