Hopp til innhold

To nye varianter kan snart bestilles – her er prisene: Billigere utgaver av Kia EV9 like rundt hjørnet

TO NYE VARIANTER: Og dermed får du brått den elektriske sjuseteren fra Kia et par hundre tusen kroner billigere, i hvert fall hvis du ofrer firehjulstrekk.

Den første EV9-varianten i Norge nærmet seg millionen. Nå kommer to nye, som blir betydelig rimeligere – den billigste med bakhjulstrekk og bedre rekkevidde.

Til nå har kun toppmodellen GT-Line Launch Edition vært mulig å bestille.

Den har vi prøvekjørt i Norge, og hvordan vi opplevde doningen, kan du lese mer om og se video av her:

Her er dommen etter at vi har prøvekjørt Kia EV9:

Mye bil til mye penger

Denne utgaven starter på 900.000 kroner, og går du for soltak og litt fancy lakkvalg og den slags, nærmer den seg faretruende millionen.

Rimeligste variant starter på 739.000,-

Men nå er to nye og fortsatt godt utstyrte versjoner straks klare for det norske markedet: 

Det blir mulig å bestille de nye modellene fra 16. januar, melder Kia Norge i dag, og melder samtidig at bilene kommer til Norge før sommeren.

Mer av dette?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
– få elbilstoff og fordeler rett inn i innboksen!

– Man tenker ofte at i Norge må du ha trekk på alle fire. Mange steder i Norge er ikke dette nødvendig og med snow mode har vi sett hvor utrolig godt Kia EV6 tar seg frem med trekk på bakhjulene i snøen. Vi forventer det samme av EV9, sier kommunikasjonssjef i Kia Norge, Christian Lagaard, i meldingen.

De nye versjonene får ikke innvendig kameraspeil. En annen endring er at de nye utgavene får 19-tommershjul i stedet for 21-tommere blant endringene, noe som for øvrig fører til bedre rekkevidde.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Les også