Hopp til innhold

Den 18. april utfordrer vi byens politikere: Kom på folkemøte om Oslos gateladetilbud

Svært mange har registrert sine ladeønsker på nettsiden ladeher.no. Nå inviteres du til å bli med når vi utfordrer Oslos politikere til å innfri kravene.

De siste månedene har Oslo og Akershus elbilforening tatt kampen for å øke utbyggingen av gatelading i Oslo. Responsen fra Oslos innbyggere har vært overveldende.

– Over 1700 ladeønsker er lagt inn på ladeher.no. Nå gleder jeg meg til å utfordre Oslos politikere til å innfri ønskene og byens innbyggere kan bli med, sier Per Maltun, leder i Oslo og Akershus elbilforening.

Og fremdeles kan du registrere dine ønsker om gatelading. Det gjør du her:

Fortell Oslo kommune hvor det trengs gatelading:

Bli med på kampanjen Lade her?

Tirsdag den 18. april klokka 17 inviterer Maltun og lokalforeningen til åpent møte der resultatene av kampanjen presenteres.

Stedet er Youngs i Oslo (hjørnet Youngstorget og Pløens gate). Registrer gjerne at du kommer på facebook.

Følgende politikere kommer:

Elbilforeningen utfordrer byens politikere på:

KAMPSAK FOR OSLO: Lokalforeningsleder Per Maltun jobber for et bedre tilbud for de som gatelader i Oslo.

Gatelading viktig for byens klimasatsing

– Mange i Oslo bor i leiligheter uten fast parkeringsplass. Det kommunale ladetilbudet på gateplan er deres hjemmelading, og eneste muligheten de har til å lade elbilen over natta i nærheten av der de bor, sier Per Maltun.

Her kan du se hvordan ladeønskene fordelte seg tidligere i kampanjeperioden:

Over 1400 elbilister i Oslo har talt:

Se hvor flest ønsker seg kommunal gatelading

I 2030 skal alle bilene i Oslo være nullutslippsbiler. Det betyr at alle som fortsatt skal ha, eller kjøre bil i Oslo, trenger mulighet til å lade bilen sin.

– Alle er velkomne på det åpne møtet. Og særlig aktuelt er jo dette for de som gateparkerer. Både elbilister og de som kunne tenke seg å være elbilister i framtiden, er særlig velkomne, sier Maltun.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Les også