Hopp til innhold

5. juni i Alta og 8. juni i Sør-Varanger: Møt Finnmark elbilforening på ladeprat

ENKEL LADING: På ladeprat i Alta og Sør-Varanger vil Finnmark elbilforening vise deg hvor enkelt du lader med Elbilforeningens ladebrikke.

Skal du på langtur og har spørsmål om hurtiglading? På ladeprat i Alta 5. juni og i Sør-Varanger 8. juni viser vi deg enkel lading og gir deg ladetips før elbilsommeren. Velkommen!

Her treffer du oss:

Alta:
5. juni, kl. 18-19.30
Innendørs på Puskas Bar, Løkkeveien 51, 9510 Alta
Mulig å teste lading på Kople sine ladere utenfor.

Sør-Varanger:
8. juni, kl. 15 – 17
Kople ved Esso Hesseng, Tunnelveien 2, 9912 Hesseng

Tips en venn!

Hva er ladeprat?

Vi vet det kan være mye informasjon å sette seg inn i som fersk elbilist, spesielt hvis du skal hurtiglade langs veien for første gang.

Ladeprat er et arrangement der Norsk elbilforening kommer til en ladestasjon for å slå av en prat med våre medlemmer, samt hjelpe nye og gamle elbilister som lurer på noe om lading eller elbil generelt.

Elbilister som ikke har prøvd hurtiglading før, får den hjelpen de ønsker. Dersom du lurer på noe om lading av elbil, får du mulighet til å stille alle spørsmålene du trenger svar på – vi her for deg.

Du trenger ikke melde deg på for å delta på ladeprat – det er bare å stikke innom!

Hvem kan komme på ladeprat?

På ladeprat kan du dukke opp uansett om du er ny elbilist og trenger hjelp til å lade, eller om du er en gammel traver som kanskje ikke har prøvd å lade med den blå ladebrikken før.

Selv om du har stålkontroll på alt om de nyeste elbilmodellene og har ladet minst 120 000 ganger før, er du hjertelig velkommen bare for å slå av en prat også. Alle er velkomne på ladeprat! 

Vi byr på en kopp kaffe og noe godt å tygge på, i tillegg til en hyggelig samtale og gode råd. Kom og la(d) oss hjelpe! 

Hele Norge lader

Ladeprat er en del av kampanjen Hele Norge lader. Fra 27. mai til 9. juni arrangerer vi ladeprat rundt omkring i hele landet.

Vi hjelper elbilistene i hele landet å bli klare for elbilsommeren.

Se oversikt over alle ladepratene her:

Arrangeres i mai og juni:

Kom på ladeprat og bli klar for elbilsommeren

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!