Hopp til innhold

Kom på ladeprat og bli klar for elbilsommeren

Er du pakket og klar til en morsom sommer i elbilen din, men litt usikker på hvordan du hurtiglader? Kom på Elbilforeningens ladeprater rundt omkring i Norge og få ladetips.

Mellom 30. mai og 11. juni står Elbilforeningen klar på en ladestasjon nær deg.

Vi svarer på spørsmål du har om lading, elbil og den blå ladebrikken. Med oss blir du klar for elbilsommer i både Norge og utlandet.

Her finner du oss på ladeprat:

Hvorfor ladeprat?

Mange skal på sin første langtur eller ferie med elbil i sommer. Vi vet det kan være mye informasjon å sette seg inn i som fersk elbilist, spesielt hvis du skal hurtiglade langs veien for første gang.

Derfor stiller vi opp for deg som kanskje aldri har hurtigladet eller reist på langtur med elbilen før, og deg som bare føler deg litt rusten når det gjelder lading.

Uansett om du er en erfaren sjåfør, fersk elbilist eller pratesyk, er du velkommen på ladeprat. Og som vi alltid sier: Ingen spørsmål er for dumme. Vi mener det!

VELKOMMEN: Uansett om du er en erfaren sjåfør, fersk elbilist eller pratesyk, er du velkommen på ladeprat.

Du kan vinne premier på ladeprat

Alle som deltar på en av våre ladeprater er med i trekningen av et Rupes alt-i-ett-slipe- og poleringssystem for lakkerte overflater fra BilXtra, til en verdi av 8299 kroner.

Dersom du er medlem i Elbilforeningen, kan du også vinne gavekort på lading samt gavekort på pizza fra Domino’s pizza.

Du blir med i konkurransen ved å skanne QR-koden du finner på de ulike ladepratene og fyller inn kontaktinformasjonen din der.

VINN: Med litt flaks kan du vinne denne poleringsmaskinen om du dukker opp på et av Elbilforeningens ladeprat-arrangementer.

Ennå ikke medlem?

Du er velkommen på ladeprat hos Elbilforeningen selv om du ikke er medlem. Meld deg gjerne inn slik at du får den blå ladebrikken i god tid før ferien. Med den blå ladebrikken får du tilgang til 40.000 hurtigladestasjoner i Norge og Europa.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken på hvit bakgrunn

Bli medlem

Les mer om Ladeklubben og den blå ladebrikken her:

Blå ladebrikken scannes på en hurtiglader.

40.000 hurtigladere i hele Europa

Ladeklubben

Ønsker du varsel om ladeprat og andre elbilnyheter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for informasjon om lokale aktiviteter, elbilnyheter og mye mer.

Få unike elbilnyheter og mye mer!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta unike e-poster som inneholder en herlig miks av elbiltester, nyheter rundt lading, elbilfordeler, medlemsfordeler og ikke minst elbilpolitikken!