Hopp til innhold

Møt Møre og Romsdal elbilforening på ladeprat

1. juni i Molde på Recharge sin ladestasjon ved Shell Bolsønes

Mann lader elbil på Recharge-ladestasjon.

Skal du på langtur og har spørsmål om hurtiglading? På ladeprat i Molde 1. juni viser vi deg enkel lading og gir deg ladetips før elbilsommeren. Velkommen!

Her treffer du oss:

1. juni, kl. 16 – 19:
Recharge ved Shell, Verftsgata 1, 6416 Molde

Hva er ladeprat?

Vi vet det kan være mye informasjon å sette seg inn i som fersk elbilist, spesielt hvis du skal hurtiglade langs veien for første gang.

Ladeprat er et arrangement der Norsk elbilforening kommer til en ladestasjon for å slå av en prat med våre medlemmer, samt hjelpe nye og gamle elbilister som lurer på noe om lading eller elbil generelt.

Elbilister som ikke har prøvd hurtiglading før, får den hjelpen de ønsker. Dersom du lurer på noe om lading av elbil, får du mulighet til å stille alle spørsmålene du trenger svar på – vi her for deg.

Du trenger ikke melde deg på for å delta på ladeprat – det er bare å stikke innom!

Bli klar for elbilsommer

På ladepraten i Molde er det også mulighet for å gjøre seg ekstra klar for elbilsommeren:

Medlemsservice vil være tilstede på ladeprat 1. juni, slik at du kan melde deg inn i Elbilforeningen på stedet og få den blå ladebrikken i hånda. Da er du klar for elbilsommer!

Her vil det også være mulig å få seg en kopp kaffe og noe godt å spise.

Vinn premier på ladeprat

Alle som deltar på en av våre ladeprater kan bli med i trekningen av Rupes LHR12 Duetto LUX Kit fra BilXtra, et alt-i-ett-slipe- og poleringssystem for lakkerte overflater, til en verdi av 8299 kroner.

VINN: Med litt flaks kan du vinne denne poleringsmaskinen om du dukker opp på et av Elbilforeningens ladeprat-arrangementer.

Dersom du er medlem i Elbilforeningen kan du også vinne gavekort på lading samt gavekort på pizza fra Domino’s pizza. For å bli med i trekningen skanner du QR-koden du finner på ladeprat og fyller inn kontaktinformasjonen din.

Hele Norge lader

Ladeprat er en del av kampanjen Hele Norge lader. Fra 30. mai til 11. juni arrangerer vi ladeprat rundt omkring i hele landet.

Vi hjelper elbilistene i hele landet å bli klare for elbilsommeren.

Se oversikt over alle ladepratene her:

Arrangeres fra 30. mai til 11. juni:

Kom på ladeprat og bli klar for elbilsommeren

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!