Hopp til innhold

Møt Vestfold og Telemark elbilforening på ladeprat

Vi besøker Skien, Porsgrunn, Sandefjord og Borre.

Skal du på langtur og har spørsmål om hurtiglading? Fra 30. mai til 8. juni arrangerer Vestfold og Telemark elbilforening fire ladeprater rundt i fylket. Vi viser deg enkel lading og gir deg ladetips før elbilsommeren. Velkommen!

Her treffer du oss:

Sandefjord:
30. mai, klokken 18 – 19:
Recharge ved Fokserød, Fokserødveien 19, 3241 Sandefjord

Borre/Horten:
1. juni, klokken 18 – 19:
Recharge ved Esso, Raveien 11, 3184 Borre

Porsgrunn:
6. juni, klokken 18 – 19:
Recharge Hovenga, Augestadvegen 3, 3914 Porsgrunn

Skien:
8. juni, klokken 18 – 19:
MER ved Skien ladetorg, Henriks Ibsens gate 2, 3724 Skien

Hva er ladeprat?

Vi vet det kan være mye informasjon å sette seg inn i som fersk elbilist, spesielt hvis du skal hurtiglade langs veien for første gang.

Ladeprat er et arrangement der Norsk elbilforening kommer til en ladestasjon for å slå av en prat med våre medlemmer, samt hjelpe nye og gamle elbilister som lurer på noe om lading eller elbil generelt.

Elbilister som ikke har prøvd hurtiglading før, får den hjelpen de ønsker. Dersom du lurer på noe om lading av elbil, får du mulighet til å stille alle spørsmålene du trenger svar på – vi her for deg.

Du trenger ikke melde deg på for å delta på ladeprat – det er bare å stikke innom!

Vinn premier på ladeprat

Alle som deltar på en av våre ladeprater kan bli med i trekningen av Rupes LHR12 Duetto LUX Kit fra BilXtra, et alt-i-ett-slipe- og poleringssystem for lakkerte overflater, til en verdi av 8299 kroner.

VINN: Med litt flaks kan du vinne denne poleringsmaskinen om du dukker opp på et av Elbilforeningens ladeprat-arrangementer.

Dersom du er medlem i Elbilforeningen kan du også vinne gavekort på lading samt gavekort på pizza fra Domino’s pizza. For å bli med i trekningen skanner du QR-koden du finner på ladeprat og fyller inn kontaktinformasjonen din.

Hele Norge lader

Ladeprat er en del av kampanjen Hele Norge lader. Fra 30. mai til 11. juni arrangerer vi ladeprat rundt omkring i hele landet.

Vi hjelper elbilistene i hele landet å bli klare for elbilsommeren.

Se alle ladeprater her.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!