Hopp til innhold

BilXtra

Få hele 25 % rabatt på alle produkter hos BilXtra (gjelder BilXtra-butikker og nettbutikk, ikke BilXtra-verkstedkjede). Her finner du alt du trenger av diverse bildeler på nett, sykkelstativer, takbokser, bilstoler og produkter innen bilpleie. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Fast medlemsfordel hos BilXtra

Medlemmer av Norsk elbilforening får 25 % rabatt på alle produkter hos BilXtra – både i nettbutikken og ved oppmøte i butikk.

Fast medlemsrabatt på alle produkter:

25 %

Få rabatten her!

Obs! Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer og tilbud hos BilXtra, og gjelder ikke hos BilXtras verksteder. Gjelder kun i Norge.

Kampanjetilbud

Varighet: tom. 31.12.22

Du kan ikke kombinere to rabattkoder i samme ordre. Hvis du ønsker å handle et produkt på kampanjetilbud og et produkt med medlemsrabatt må du legge inn to separate bestillinger. BilXtras kundeservice vil pakke produktene i én sending, og beregne frakt for én sending.

THULE CHASM 70L BLACK


Veil. pris: 1 299,-
Pris kun til medlemmer: 899,-

Thule Chasm 70L er en slitesterk og værbestandig duffelbag som inneholder avtakbare ryggsekkstropper for enkel konvertering til sekk. Finnes i svart og grønn.

Få rabattkode:

CRC SILIKONSTIFT 50ML


Veil. pris: 99,-
Pris kun til medlemmer: 59,-

CRC Silikonstift er en smørende silikonolje spesielt utviklet for å beskytte gummilister i biler og i hus, og som hindrer frysing på vinterstid og uttørking på sommerstid.

Få rabattkode

2 i 1 – ARBEIDSLYS MED POWERBANK

Veil. pris: 459,-
Pris kun til medlemmer: 259,-

En kompakt og praktisk arbeidslampe med powerbank! Den er liten og portabel, gir et bredt lysbilde og har justerbar lysstyrke. Lysstyrken er på 900 lumen.

Få rabattkode

Rabattkode for netthandel

For å få tilgang til rabatterte produkter i BilXtras nettbutikk må vi sjekke at du er medlem. Tast inn e-postadressen du er registrert med hos Norsk elbilforening. Du vil da få en rabattkode som gir 25 % rabatt ved utsjekking i BilXtras nettbutikk.

Når du har lagt til varene du ønsker må du gå til siden for handlekurv. Der kan du legge inn rabattkoden for å få den rabatterte prisen.

Tast inn e-postadresse i felt nedenfor:

Rabatt i butikk

Som medlem i Elbilforeningen kan du også få 25 % rabatt i alle BilXtras fysiske butikker. For å få rabatten må du kunne framvise ditt digitale medlemskort i kassen. Medlemskortet finner du i ElbilAppen (iOS/Android) ved å trykke på fanen «Medlem».

Her finner du BilXtras butikker.

Avfetting av bil

Stort utvalg hos BilXtra

Hos BilXtra finner du det aller meste du trenger til ditt bilhold. Fra skibokser og bilstoler, til bilpleieprodukter og høytrykkspyler. Når du er medlem i Norsk elbilforening får du 25 % avslag på alle produkter* hos BilXtra. Både i fysisk butikk og i nettbutikken.

Dette betyr at du på en rekke produkter til elbilen sparer inn medlemskapet, allerede på første kjøp. Rabatten kan brukes så mange ganger du ønsker, og på så mange produkter du ønsker.

*Gjelder ikke produkter som allerede er nedsatt, og kan ikke kombineres med andre kampanjer.

Ofte stilte spørsmål