Elbilforeningens startpakke

Alle medlemmer får tilsendt en startmappe som inneholder en guide med gode tips og råd, og en ladebrikke du kan bruke på over 275.000 ladepunkter i Europa.

Elbilforeningens startpakke gir deg det du trenger som ny elbilist. 

Kjøpt elbil hos forhandler som samarbeider med Elbilforeningen? Da må du huske å aktivere medlemskapet ditt for å få tilsendt ladebrikke. Klikk her for å aktivere ditt medlemskap.

Har du kjøpt elbilen brukt eller hos en forhandler som ikke samarbeider med Elbilforeningen, får du startpakken av oss i posten etter du har meldt deg inn.

Startpakken inneholder

Guide for nye elbileiere

Som ny elbileier vil det være nyttig å lese Elbilforeningens guide. Guiden inneholder relevant informasjon, samt tips og råd som gjør det enklere for deg å komme i gang med elbilen.

Les våre beste tips for å komme i gang med ny elbil

Elbilforeningens blå ladebrikke

Elbilforeningens ladebrikke er unik ved at den gir deg muligheten til å ha flere ladeoperatører på samme brikke. Den blå brikken kommer ferdig aktivert hos samarbeidende ladeoperatører.

Les mer om Elbilforeningens blå ladebrikke

Bli medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 110 000 andre elbilister!