Hopp til innhold

Elbilforeningens startpakke

Alle medlemmer får tilsendt en startmappe som inneholder en guide med gode tips og råd, og en ladebrikke du kan bruke på over 600.000 ladepunkter i Europa. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Elbilforeningens startpakke gir deg det du trenger som ny elbilist. 

Kjøpt elbil hos Tesla, Polestar, MG, Renault, NIO, XPENG eller Porsche? Da får du de første 12 månedene gratis. Husk å aktivere medlemskapet ditt for å få tilsendt ladebrikke. Klikk her for å aktivere ditt medlemskap.

Har du kjøpt elbilen brukt eller hos en forhandler som ikke samarbeider med Elbilforeningen, får du startpakken av oss i posten etter du har meldt deg inn.

Startpakken inneholder

Guide for nye elbileiere

Som ny elbileier vil det være nyttig å lese Elbilforeningens guide. Guiden inneholder relevant informasjon, samt tips og råd som gjør det enklere for deg å komme i gang med elbilen.

Les våre beste tips for å komme i gang med ny elbil

Elbilforeningens blå ladebrikke

Elbilforeningens ladebrikke er unik ved at den gir deg muligheten til å ha flere ladeoperatører på samme brikke. Den blå brikken kommer ferdig aktivert hos samarbeidende ladeoperatører.

Les mer om Elbilforeningens blå ladebrikke

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!