Elbilforeningens startpakke

Alle medlemmer får Elbilforeningens startpakke, enten du får den gjennom forhandler, eller om du får den i posten etter du har meldt deg inn. Husk at du må registrere deg som medlem dersom du har fått startpakke via en samarbeidende forhandler. Medlemskapet blir ikke aktivert automatisk.

Elbilforeningens startpakke gir deg det du trenger som ny elbilist. 

Kjøpt elbil hos forhandler som samarbeider med Elbilforeningen? Da må du huske å aktivere medlemskapet ditt for å få tilsendt ladebrikke og urskive – Klikk her for å aktivere ditt medlemskap.

Har du kjøpt elbilen brukt eller hos en forhandler som ikke samarbeider med Elbilforeningen, får du startpakken av oss i posten etter du har meldt deg inn.

Startpakken inneholder

Guide for nye elbileiere

Som ny elbileier vil det være nyttig å lese Elbilforeningens guide. Guiden inneholder relevant informasjon, samt tips og råd som gjør det enklere for deg å komme i gang med elbilen.

Les våre beste tips for å komme i gang med ny elbil

Elbilforeningens ladebrikke

Elbilforeningens ladebrikke er unik ved at den gir deg muligheten til å ha flere ladeoperatører på samme brikke. Som nytt medlem er det viktig at du aktiverer ladebrikken opp mot de operatørene du ønsker å bruke.

Les mer om Elbilforeningens ladebrikke

Urskive til bruk ved gratis parkering

På gratis parkeringsplasser med tidsbegrensing må elbiler ha urskive. Still urskiven på tidspunktet du parkerer bilen, og sørg for at uret ligger godt synlig i frontruten.

Se landsoversikt over gratis elbilparkering

Det lønner seg å være medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 100 000 andre elbilister!