Kom i gang med ny elbil

Her er våre tips til hva
du bør se på når du
har skaffet deg elbil.

Bli medlem i Norsk elbilforening

Bli del av et felleskap som blir lyttet til når viktige avgjørelser skal tas om elbil. Som interesseorganisasjonen for Norges elbilister representerer vi deg som medlem, og jobber for at du skal få en enklere elbilhverdag.

Trygg og rask lading

Få installert en hjemmeladeboks der du lader til daglig. Det gir tryggere og raskere lading enn vanlig stikkontakt.

Tilgang til ladestasjoner

Det finnes i dag mange ladeoperatører rundt i landet. Når du skal lade bilen din, må du dermed registrere deg hos en, flere eller alle av disse. I tillegg så har hver av disse en egen ladebrikke som bare fungerer på deres stasjoner. Vi har forenklet dette og laget en samlet ladebrikke. Registrer Elbilforeningens ladebrikke når du melder deg inn. Ladebrikken gir enkel tilgang til de fleste hurtigladestasjoner i landet.

Offentlige ladestasjoner

Elbilforeningens ladebrikke kan brukes på de fleste ladestasjoner, også de offentlige. Vår ladenøkkel passer på de fleste offentlige ladestasjoner av eldre type. Som medlem kan du bestille ladenøkkelen på Min side.

Prøv en hurtiglader

Prøv hurtiglading en gang eller to før du drar på langtur. Da får du testet ut at det fungerer som forventet og at Elbilforeningens ladebrikke er aktivert og registrert hos de ladeoperatørene du ønsker å bruke.

Få deg en standard ladekabel

Bestill en Type 2 ladekabel om du ikke fikk den levert med elbilen. Den nye ladekabelen blir standard for lading av elbil og blir stadig mer vanlig på offentlige ladestasjoner.

Få unike elbilnyheter og mye mer!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta unike e-poster som inneholder en herlig miks av elbiltester, nyheter rundt lading, elbilfordeler, medlemsfordeler og ikke minst elbilpolitikken!