Hopp til innhold

Zaptec Go ladeboks

Zaptec Go er en smart og kompakt ladeboks designet og produsert i Norge. Ladeboksen støtter smartlading via Tibber. Har du eller tegner du strømabonnement hos Tibber får du også med en solid kabelholder. Zaptec Go fungerer på alle elbiler. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Medlemspris på Zaptec Go ladeboks

Zaptec Go Ladeboks:
kr 6 290,-

Standard installasjon***:
kr 6 895,-

Medlemmer av Norsk elbilforening som tegner eller har strømabonnement hos Tibber får også med kabelholderen Zaptec Chill (verdi kr. 495), ved kjøp av Zaptec Go ladeboks. 

Strømabonnment hos Tibber koster kr 49 pr mnd i fast avgift. I tillegg følger strømprisen spotpris fra Nord Pool+ maks 2 øre per kWt.

Zaptec Chill kabelholder

Kort om Zaptec Go ladeboks

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

En tilkoblet ladeboks – fremtidsrettet og oppdatert

Med Zaptec Go får du en ladeboks som kan kobles til internett via WiFi eller 4G. I prisen medfølger gratis 4G tilkobling (Telenor) i hele produktets livstid. Ladeboksen laster automatisk ned siste rettinger og funksjoner, slik at den alltid er oppdatert.  

Zaptec Go har en maksimal ladeeffekt på 22 kWt* og er kompatibel med alle elbiler. Obs: Har du en Renault Zoe trenger du en spesialkabel for å lade på 230V ladebokser.

Med et tydelig statuslys på framsiden kan du enkelt se om bilen lader eller ikke. Ladeporten er opplyst med LED-lys for ukomplisert tilkobling i mørket. I Tibber-appen kan du enkelt overvåke din lading.

*Maksimal ladeeffekt påvirkes av en flere faktorer som bilens ombordlader, kapasitet i sikringsskap og strømnett (230V/400V), og kan derfor være lavere enn 22kW.

Tjen penger med din Zaptec Go ladeboks

Fra før har du kunnet spare penger ved å smartlade når strømprisen er lav, men nå kan du også tjene penger på ladeboksen din. Kombiner Zaptec Go med strømavtale fra Tibber for å få tilgang til Grid Rewards. Kort sagt er Grid Rewards en løsning som gir deg betalt for å ha elbilen tilkoblet ladeboksen.

Når du lar elbilen stå tilkoblet ladeboksen kan Tibber starte lading på bakgrunn av om det er overskuddskraft i nettet eller stoppe den dersom det er høy etterspørsel. Dette gjør at fornybare og variable kraftkilder som sol- og vindkraft kan utnyttes bedre, samtidig som du tjener penger. I tillegg er du med på å avlaste strømnettet. Noe som kan minske eller utsette behovet for kostbare investeringer i strømnettet, som til slutt havner på regningen til private husholdninger.

Grid Rewards er tilgjengelig for alle som har strømavtale fra Tibber og en støttet ladeboks. For å begynne å tjene penger med ladeboksen aktiverer du Grid Rewards i Tibber-appen. I appen kan du også følge med på hvor mye du har tjent.

Har du en annen ladeboks og lurer på om du kan delta i Grid Rewards? Alle ladebokser som er integrert i Tibbers systemer støtter Grid Rewards. Forutsetningen er at du er strømkunde hos Tibber.

Medlemmer av Elbilforeningen får 750 kr i til å bruke i Tibber Store når de inngår en strømavtale med Tibber.

Manuell styring av ladeboks

Du kan også styre ladeboksen helt manuelt. Da trenger du kun å koble til bilen for at ladingen skal starte. Dersom ladeboksen din står utendørs kan du sette opp ladeboksen slik at den krever autentisering før lading kan starte. Ladeboksen er da låst til du åpner den med en kompatibel ladebrikke eller Zaptec-appen.

Kombiner Zaptec Go med Tibber Pulse

Tibber Pulse og Zaptec Go ladeboks kan kombineres for å lastbalansere hjemmet ditt. Pulse overvåker hovedsikringen din og sørger for å senke ladehastigheten på ladeboksen når hovedsikringen nærmer seg maks kapasitet. Ladehastigheten settes automatisk opp igjen når forbruket har gått ned. Klikk her for å se vårt faste medlemstilbud på Tibber Pulse.

Spørsmål og svar om Tibber og Zaptec Go ladeboks