Smart strøm Tibber Pulse

Med Tibber Pulse får du full oversikt over ditt strømforbruk i sanntid. Overvåk strømforbruket fra Tibber-appen og bli mer bevisst på ditt strømforbruk. Pulse kan også fungere som lastbalanserer til Easee ladebokser.

Fast medlemstilbud

Kr 595,- for medlemmer av Elbilforeningen som er strømkunde hos Tibber, eller ønsker å inngå kundeforhold.


Kr 995,- for medlemmer av Elbilforeningen som ikke er strømkunde hos Tibber.


Veiledende priser: kr 695,- for strømkunder hos Tibber. Kr 1.095,- for andre kunder.

Tibber Pulse strømmåler

Om Tibber Pulse

Tibber Pulse gir deg oversikt over ditt strømforbruk i sanntid. Via Tibber-appen har du alltid tilgang til ditt strømforbruk – enten du er hjemme eller på farten. Med Pulse koblet til strømmåleren får du muligheten til å finne ut hvilke apparater i din husholdning som trekker mye strøm, og overvåke ditt forbruk. Dette gjør at du kan ta informerte og økonomiske valg om når på døgnet det lønner seg å bruke de mest strømkrevende apparatene i ditt hjem.

Installasjon av Tibber Pulse

Tibber Pulse kan installeres på egenhånd, uten hjelp fra elektriker. Ta kontakt med ditt strømselskap for å åpne opp HAN-porten. Deretter kan Pulse kobles til HAN-porten på strømmåleren din med den medfølgende kabelen. Overføring av strømforbrukdata skjer via Wifi, og du kan overvåke forbruket i Tibber-appen.

Easee ladeboks for elbil

Lastbalansering med Easee ladeboks

Ved å kombinere Easee ladeboks og Tibber Pulse kan du lastbalansere strømforbruket i hjemmet ditt. Pulse overvåker hovedsikringen og sørger for å senke ladehastigheten på Easee ladeboks dersom hovedsikringen begynner å nærme seg maks kapasitet. Ladehastigheten settes opp igjen når Pulse registrerer at totalforbruket har gått ned. Du kan koble flere Easee ladebokser til en Tibber Pulse.

Klikk her for å se Elbilforeningens medlemstilbud på Easee ladeboks.

Strømavtale fra Tibber

Ved å tegne strømavtale hos Tibber får du som medlem et gavekort på kr 750,- som kan brukes på smarte produkter til hjemmet, som Pulse. Avtalen har en abonnementskostnad på 39 kr måneden, med et påslag på maksimalt 1 øre per kWt. Med strømavtale fra Tibber får du timespris på strømmen. Du kan enkelt se ditt forbruk og dine utgifter i Tibber-appen.

Tibber tilbyr smartlading for utvalgte bilmodeller. Les mer om det på Tibbers nettsider.

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 110 000 andre elbilister!