Hopp til innhold

Nå får Elbilforeningens ladebrikke enda bedre dekning

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med Elbilforeningens ladebrikke får du nå også tilgang til Ishavsveien sine nye hurtigladere i Nord-Norge. Foto: Jamieson Pothecary

Nyhet: Nå kan du registrere Elbilforeningens ladebrikke for bruk hos Vattenfall Incharge.

Elbilforeningens ladebrikke gir nå tilgang til over 2.200 hurtigladere i Norge.

Med Vattenfall Incharge får du tilgang til Ishavsveien sine nye hurtigladere i Nord-Norge. Når grensene åpnes igjen, kan du også lade på Vattenfalls ladestasjoner i Sverige, Tyskland og Nederland.

Elbilforeningens ladebrikke gir deg dermed tilnærmet full dekning på alle ladestasjoner i Norge og Sverige.

6.000 ladestasjoner

Vattenfall og InCharge har utvidet sitt nettverk av ladestasjoner siden 2014 og har nå over 6.000 offentlig tilgjengelige stasjoner i Sverige, Nederland, Tyskland og Norge.

Gjennom partnerskap har InCharge over 22.000 ladepunkter i sitt nettverk. InCharge har sammen med Ishavskraft og syv energiselskaper i Troms og Finnmark kommet langt i byggingen av 25 ladestasjoner med hurtigladere og lynladere i nettverket Ishavsveien.

Nordby kjøpesenter

InCharge har også 17 ladepunkter ved Nordby kjøpesenter, dette er populært blant nordmenn som reiser over til Sverige og handler når grensene åpnes igjen. Det planlegges 10 ladepunkter i Charlottenberg.

InCharge vil fortsette å utvide sitt offentlige nettverk i Norge med ambisjon om å være en ledende leverandør av ladeløsninger i Norden.

Husk at du må registrere din ladebrikke hos de selskapene du ønsker å bruke, sjekk hvor og hvordan du registrerer ladebrikken din.

Du får tilsendt ladebrikken sammen med startpakken når du melder deg inn.

Oversikt over ladeoperatører
Sjekk vårt nye ladekart med alle ladestasjoner og ruteplanlegger med realistisk rekkevidde for din elbil.

BLI MEDLEM:

For bare kr 565,– for 12 måneder får du startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, markedets beste medlemstilbud på veihjelp, eksklusive medlemsfordeler på ladebokser, strømavtale, forsikring, elektrikertjeneste m.m. – og hjelp fra eksperter på elbil og lading.
Meld deg inn her.