Hopp til innhold

Er jeg alltid garantert båt når jeg ønsker?

Konseptet er basert på at medlemmene opplever god tilgang på båt. Dette er medlemmenes høyeste prioritet – og derfor er det også Krusers høyeste prioritet. 80% av medlemmene i 2021 svarte at de fikk båt alltid eller nesten alltid når de ønsket.

Kruser jobber kontinuerlig med å finne de beste modellene og løsningene som gjør at du som medlem skal få båt oftest mulig når du vil ut. Kruser anbefaler at du legger inn din booking 2-6 dager før, da de har opplevd at dette gir de beste resultatene p.t. Er det en dag det er ekstra viktig for deg å få båt bør omtrent 2 uker i forkant være mer enn tilstrekkelig.

Alle privatmedlemmer har tilgang 1+1. Det vil si at du kan ha maks to bookinger i systemet samtidig og maks én av disse kan være tre eller flere dager frem i tid. Det har vist seg å være en modell som tilfredsstiller medlemmene og tilgjengeligheten i flåten.

Om du opplever at et tidspunkt du ønsker er fullt kan du sette deg på venteliste. Listen vil i kronologisk rekkefølge sende ut et varsel dersom noen kansellerer sin tur.

De siste nyhetene fra elbil.no