Er jeg alltid garantert båt når jeg ønsker?

Konseptet er basert på at medlemmene opplever god tilgang på båt. Dette er medlemmenes høyeste prioritet – og derfor er det også Krusers høyeste prioritet. 89% av medlemmene medlemmene i 2020 har oppgitt i en kundeundersøkelse at de mener tilgangen på båt er god eller meget god, og hele 90% av sesongmedlemmene fra 2020 blir med videre til 2021.

Kruser jobber kontinuerlig med å finne de beste modellene og løsningene som gjør at du som medlem skal få båt oftest mulig når du vil ut. For å øke sjansene for å få båt på populære dager må du planlegge litt, og booke impulsturer så fort bookingen er åpnet. Hvis du venter til siste liten med å booke vil du oftere oppleve å ikke å få båt. Det hender også at selv om det ikke ser ut som det er muligheter, vil det som regel leveres inn en båt før planlagt eller en tur blir kansellert – og dette gir også ekstra muligheter. Noen helger, spesielt rett før og etter fellesferien, er det erfaringsmessig svært stor pågang. Men vi vet at selv om det er fine, varme dager i sommerhelgene har mange andre planer (det ser man i båthavnene) og for å avhjelpe pågangen på disse dagene har vi følgende tiltak:

  • Forhåndsbooking som sikrer deg en valgt booking mer enn 3 dager frem i tid. Det er også mulig å kjøpe en ekstra forhåndsbooking som ytterligere vil øke mulighetene for å få båt på populære tidspunkt.
  • Varslingstjeneste som gir varsel dersom det kommer en kansellering på en dag man ønsker å booke eller utvide sin booking.
  • Varsling som gir beskjed hvis båten er tidligere ledig enn bookingen.
  • Båter i mange havner. Neste år vil Kruser øke antall båter og lokasjoner, og dette mener de vil bidra til å «ta toppene» av etterspørselen.

De siste nyhetene fra elbil.no