Hopp til innhold

Tesla Cybertruck: Produksjonen har startet – og Ford svarer

I PRODUKSJON: I USA er det pickuper som selger aller best. Å komme inn i dette markedet er viktig for bilprodusentene. Foto: Tesla via Twitter

I helga varslet Tesla på Elon Musks egen Twitter-plattform at produksjonen av Cybertruck er i gang, to år etter skjemaet.

15. juli opplyste Tesla at de hadde bygget sin første Cybertruck på deres fabrikk i Austin i Texas. Det gjengir Reuters i en pressemelding.

Nyheten ble delt på Twitter, som Tesla-sjef Elon Musk jo eier.

Bilen ble introdusert helt tilbake i 2019, og vakte ikke bare oppsikt på grunn av sitt meget spesielle utseende, men også fordi bilens designer knuste sideruta, som skulle være skuddsikker.

Tesla Cybertruck – er dette framtidens arbeidsbil?

Siden har de mange som bestilte bilen ventet i lengsel og spenning, formodentlig.

I mellomtiden har det kommet flere elektriske pickuper på markedet, for eksempel erkerivalen Ford F-150 Lightning og oppstarten Rivian, men i begrenset produksjonstakt, ifølge Reuters.

Bli med inn i Ford F-150 Lightning:

Vi har sett nærmere på det kommende lynet

Nå når de endelig er i gang, skal de bygge opp til 250.000 biler i året, dersom etterspørselen er der, skal Musk ha sagt i et aksjonærmøte.

Nyheten om at produksjonen av Cybertruck gikk ikke ubemerket hen.

For allerede mandagen etter svarte Ford med å sette ned prisen på deres elektriske F-150 Lightning opp til 10.000 dollar, også dette ifølge Reuters.

Mer av dette?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
– få elbilstoff og fordeler rett inn i innboksen!

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Les også