Du kan være medlem i Elbilforeningen enten du har elbil, er potensiell elbilkjøper eller bare vil støtte arbeidet for å fremme byer og tettsteder uten støy og eksos. Vi er ikke en organisasjon med plikter – bare fordeler.

Som medlem i Norsk elbilforening får du hjelp og tips til en enklere hverdag som elbilist. Vi jobber hver dag for at fordelene for deg som elbilist skal vare lengst mulig.

Alternativ 1:

Velkomstmappe

Personlig medlem, har fått velkomstmappe

Dette er medlemskapet for deg som har fått vår velkomstmappe levert med din nye elbil. Alle som kjøper ny elbil fra autorisert merkeforhandler får vår velkomstpakke og første års medlemskap i Elbilforeningen gratis av oss i samarbeid med leverandøren. Har du fått Elbilforeningens velkomstmappe levert med elbilen, kan du registrere deg for gratis medlemskap første året.
REGISTRER MEDLEMSKAPET OG ELBILFORENINGENS LADEBRIKKE

 

Alternativ 2:

Personlig medlem

Personlig medlem, ønsker å få tilsendt velkomstmappe (kr. 460 pr. år)

Dette er medlemskapet for deg som ønsker å inngå i et attraktivt felleskap med gunstige fordeler. Teknisk rådgivning som du kan bruke i forbindelse med kjøp, salg og vedlikehold av din elbil er en av våre viktigste medlemsfordeler. Et personlig medlemskap koster 460 kroner i året. Det tilsvarer under en tank med bensin for alle fordelene som Elbilforeningens  arbeid gir deg som elbilist.  Når kontingent er betalt vil du få tilsendt velkomstmappen vår i posten.
REGISTRER MEDLEMSKAPET


Alternativ 3:

Bedriftsmedlem

Bedriftsmedlem

Ønsker du å melde inn en bedrift, kommune eller organisasjon, ta kontakt med oss.


Les om alle medlemsfordelene dine her