Dette får du som medlem i Elbilforeningen

Norsk elbilforening har i over 20 år jobbet for utslippsfrie elbiler. Som medlem støtter du dette arbeidet og får praktisk hjelp til bruk og lading av din elbil.

Som medlem kan du alltid kontakte oss for å få hjelp og tips om lading, elbilhold, garantisaker eller andre ting du lurer på angående din elbil. Vi har også en rekke medlemsfordeler, blant annet rabatt på veihjelp og elbilforsikring.

Kjøper du ny elbil fra autorisert forhandler (gjelder ikke Ford) får du første års medlemskap gratis sammen med vår velkomstmappe. Husk å registrere deg som medlem!

Kjøper du brukt elbil får du tilsendt vår velkomstmappe i posten når du melder deg inn (se bilde til høyre).

Elbilforeningens velkomstmappe inneholder råd og tips for å komme i gang med elbil. I tillegg får du Elbilforeningens ladebrikke, ladenøkkel og parkeringsur.

Med Elbilforeningens ladebrikke og ladenøkkel har du som medlem enkel tilgang til ladestasjoner i hele landet. Ladebrikken fungerer også som nøkkelservice hvis du er uheldig og mister bilnøklene.

Elbilforeningen jobber hver dag for at elbilfordelene skal vare så lenge som nødvendig for å drastisk redusere utslippene fra veitrafikken. Som medlem bidrar du til å støtte dette arbeidet.

Vi har lokalforeninger i de fleste fylker hvor du kan engasjere deg sammen med elbileiere i ditt distrikt.