Ladebokser til elbil

Medlemstilbud på ladeboks, også kalt hjemmelader til elbil, har vært etterspurt blant medlemmene. Med ladeboks vil du kunne lade elbilen sikrere og raskere enn ved bruk av vanlig stikkontakt.

Elbilforeningen har derfor inngått samarbeid med utvalgte leverandører. Som medlem tilbys du ladebokser (hjemmelader) til gunstige priser fra Ensto, EVBox og Tibber.

Kun for medlemmer

Du må ha gyldig medlemskap i Elbilforeningen for å kunne bestille ladeboks til medlemspriser. Alle medlemspriser er inkludert mva. Tilbudet gjelder kun for private boliger (enebolig, tomannsbolig, rekkehus og hytter)

Elbilforeningen tilbyr laderådgivning til borettslag og sameier

Trenger ditt borettslag eller sameie hjelp med å tilrettelegge for elbillading? Som Norges fremste fagmiljø på elbil og lading bistår vi styret og boligselskapet, med å tilrettelegge for en god prosess for etablering av lading av elbiler

Med eller uten installasjon

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg som medlem, tilbyr vi flere av ladeboksene ferdig installert. Har du en lokal elektriker du vil bruke, kan du også bestille ladeboks uten montering (gjelder Tibber). Du må da finne en autorisert elektriker som kan installere ladeboksen. Husk å få samsvarserklæring fra elektriker på installasjonen.

Planlegg for framtiden

Det kan lønne seg å velge en boks som kan gi mer effekt enn det du har behov for i dag, i tilfelle du bytter bil eller bolig i fremtiden. Ønsker du en ladeboks som i fremtiden kan utnytte ledig strømkapasitet i din husstand for å lade bilen raskere, anbefaler Elbilforeningen å kjøpe en smart ladeboks med ladeeffekt opptil 7,4kW (med 230V-anlegg) eller opptil 22kW (med 400V-anlegg). Ladeboksen kan stilles ned fra 7,4kW til 3,7kW ved behov eller når netteier krever det.

Sjekk med din nettverksleverandør

I enkelte områder krever nettleverandøren at man søker om å få sette opp kurser over 16A (tilsvarer over 3,7 kW) for lading av elbil ved 230 V 1-fase strømnett.

Det lønner seg å være medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 95 000 andre elbilister!

Ladeboks fra Easee

Easee smart ladeboks fra Tibber
Nå inkludert kabelholder!

Ladeeffekt opptil 22 kW  

Pris uten installasjon fra  kr. 6.495,- inkludert kabelholder
Pris inkludert standard installasjon fra kr. 13.490,- inkludert kabelholder

Krever abonnement (månedspris) for å ta i bruk smartlading.

Ladeboks fra Ensto

Ensto One Home ladeboks fra Ensto
Med fast ladekabel

OBS! På grunn av store forsinkelser på levering av deler, er det for tiden ikke mulig å bestille Ensto One Home. 

Ladeeffekt opptil 7,4 kW 

    
Pris inkludert forenklet installasjon fra kr 11.200,-
Pris inkludert installasjon fra kr 12.450,-

Wallbox ladeboks fra Ensto

Wallbox smart ladeboks fra Ensto
Med enkelt eller dobbelt uttak

Ladeeffekt opptil 22 kW 

    
Pris inkludert forenklet installasjon fra kr 15.825,-
Pris inkludert installasjon fra kr 17.075,-

Elvi Sort liten

Elvi smart ladeboks fra EVBox
Med eller uten fast ladekabel

Ladeeffekt opptil 22 kW 

    
Pris inkludert standard installasjon fra kr. 13.995,   

Spørsmål og svar om lading hjemme