Hopp til innhold

Nå bruker over 50.000 medlemmer denne appen

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stadig flere oppdager at Elbilforeningens medlems-app er nyttig når man skal på elbiltur.

– Vi har sett ekstra stor bruk av appen vår nå i sommermånedene, og det er både naturlig og gledelig, sier Petter Haugneland, nestleder i Norsk elbilforening.

Han sikter til at det er i ferietiden mange av foreningens medlemmer er ute på elbilturer utenom ordinær hverdagsbruk – og at Elbilforeningens app da er ekstra god å ha for mange.

– Det er for så vidt godt over 50.000 som har lastet ned appen, men det som er ekstra gledelig for oss, er at det i sommermånedene er et snitt på over 50.000 som har brukt appen og vårt ladekart, påpeker Haugneland.

Med ElbilAppen kan du se ladestasjoner i nærheten og få forslag til ladestopp underveis for din elbil.

Er du medlem, men mangler appen? Last ned siste versjon på App Store for iPhone eller på Google Play for Android. Eller meld deg inn i Elbilforeningen for å få tilgang. 

(Når du skal bruke appen første gang, logger du inn med e-postadressen din og passord fra Min side.)

Les også: ABC til Elbilforeningens app 

Mange funksjoner

Dette er noen av funksjonene i appen som kommer godt med for elbilister når de bokstavelig talt skal utforske nytt terreng:

Du kan se en liten video som viser appen i bruk hvis du klikker her. (Videoen ligger til høyre i artikkelen.)

Norsk Elbilforening setter for øvrig stor pris på tilbakemeldinger som kan bidra til å gjøre ruteplanleggeren bedre og mer treffsikker. Kontakt oss her hvis du finner feil (angi elbilmodell, skjermbilde, mobiltype, beskrivelse av feilen).