Hopp til innhold

Første gang i Norge: Velkommen til EVS35 – årets store begivenhet innen elektrisk transport

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

ØNSKER VELKOMMEN: Christina Bu, leder i Norsk elbilforening, gleder seg til å ta imot besøkende til verdens største arrangement for elektrisk transport. 

Dette vil du ikke gå glipp av. Her blir det spennende tilbud både for barnefamilier og fagfolk.

11.-12. juni 2022 kommer verdens største utstilling for elektrisk transport til Oslo. Opplev den elektriske revolusjonen på nært hold med det beste verden har å by på innen el-kjøretøy, eller delta på fagkonferansen 13.-15. juni med de viktigste personene innenfor det internasjonale miljøet.

Utviklingen innenfor el-kjøretøy og skiftet mot nullutslippstransport skjer i et rasende tempo, og vår elektriske fremtid er ikke er noe vi trenger å vente på – den er her allerede.

På EVS35 får du muligheten til å se utviklingen med egne øyne. Enten du er på jakt etter ny elbil, drømmer om el-båt, eller har en fireåring som ønsker å sitte i en elektrisk gravemaskin, blir dette en begivenhet du ikke vil gå glipp av.

– Vi gleder oss stort. Det er en ære å få være vertskap når EVS35 endelig kommer til Oslo og Norge. Vi har mye vi skal vise frem, og mange aktuelle temaer å snakke om, sier Norsk elbilforenings leder, Christina Bu.

Connie Hedegaard, EUs tidligere klimakommissær:

– Norge har banet veien for oss andre

Prøv det nyeste innen el-kjøretøy

Er du og familien interessert i utviklingen innen elbiler spesielt, eller elektrisk transport generelt?

På EVS35-utstillingen fra 11-12. juni får du muligheten til å ikke bare se den storslåtte utviklingen som skjer innenfor nullutslippstransport, men også oppleve de nyeste elbilene, elsyklene, el-lastebilene, elgravemaskinene, elbåtene, elfly, med mer.

Dette blir garantert en inspirerende begivenhet for både store og små.

Inspirerende fagkonferanse full av store navn

13.-15. juni vil mennesker fra hele verden innta Oslo og Norge, verdens ledende aktør innenfor elektrisk transport, for å delta på årets fagkonferanse.

EVS har alltid vært en unik arena for nettverking, inspirasjon og samarbeid ved å samle kjente og engasjerte folk innenfor el-miljøet – og årets begivenhet blir intet unntak.

Elbilforeningens leder, Christina Bu, og Roger Atkins, den internasjonale EV-profilen fra Electric Vehicles Outlook, vil lede konferansen.

Norges klima- og miljøminister Espen Barth-Eide er blant toppnavnene som kommer. Han har tidligere sagt at Norge kan bli like fremgangsrikt innenfor elfly som vi har vært innen elbiler.

Flere navn vil bli offentliggjort de nærmeste ukene.

Grip muligheten til å delta på spennende møter, presentasjoner og foredrag, og til å møte store navn innenfor det internasjonale EV-universet i Oslo og på Lillestrøm.

Klima-lobbyist mener hybridbiler er en risiko:

– Vi risikerer «et tapt tiår» om ikke Europa får opp dampen nå

Første gang og 35. gang

Det er første gang dette store, internasjonale arrangementet kommer til Oslo, men det er 35. gang Electric Vehicles Symposium arrangeres – derav forkortelsen EVS35.

Norsk Elbilforening og Nova Spektrum på Lillestrøm har fått æren av å være vertskap, i samarbeid med The European Association for Electromobility (Avere).

Billettsalget til publikumsdagene har ikke startet ennå. Mer info om dette kommer på vårparten.

Les også

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!