Hopp til innhold

Bilmerket inngår samarbeid med den norske ladeaktøren: Renault + Zaptec = sant

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

ZAPPER TIL ZAPTEC: Renault Norge har nå norske Zaptec som offisiell leverandør av ladebokser gjennom selskapets bilforhandlere.

Norske Renault-forhandlere pusher nå Zaptec som bilmerkets utvalgte leverandør av ladebokser.

Zaptecs «strenge krav til sikkerhet og ekspertise på smartlading» angis som grunnen til at Renault nå velger å gå for et samarbeid med en utvalgt ladeboks-aktør.

Samarbeidet betyr at alle Renault-forhandlere vil kunne tilby Zaptec som deres utvalgte elbillader, og hensikten er å anbefale en ladeboks til kundene som Renault «går god for selv».

Test av Renault Megane E-Tech:

Smekkert fransk elbil-comeback

Anbefaler smartlading

– Vi ønsker å anbefale en ladeboks til kundene som vi kan gå god for selv, og Zaptec tikker av alle kravene våre, sier Roger Andersen, PR- og markedsdirektør i Renault Norge, i en pressemelding.

Selskapet blir dermed offisiell leverandør av Zaptec, noe som betyr at alle Renault-forhandlere har muligheten til å tilby selskapets ladeboks til kundene sine.

– Vi opplever ofte at kunder har spørsmål om ladeboks til hjemmet etter at de har bestilt elbilen. Vi har til nå gitt kundene informasjon om alle valgmulighetene som finnes, men dette samarbeidet vil gjøre det lettere for oss å kommunisere med kunden og anbefale en spesifikk lader, sier Andersen.

Batterihelsetest Renault Zoe:

Batteriet som nytt i seks år gammel Renault Zoe

– Zaptecs ladere møter også behovet våre kunder har for smartlading, der de kan lade elbilen når strømprisene er på sitt laveste.

Integrert med Nordpool

Zaptecs smartladingsfunksjon er integrert med Nordpools spotpriser, noe som gjør at ladeboksen får informasjon om spotprisene tilsendt hvert døgn.

Zaptec Go ladeboks

Smart og kompakt ladeboks designet og produsert i Norge.

Brukeren trenger ikke å være knyttet til et spesifikt strømselskap, siden laderen selv har mulighet til å smartlade elbilen basert på strømprisene.

– Det betyr at brukeren automatisk kan starte lading når strømprisene er på sitt billigste, uten å måtte forplikte seg til en tredjepart. Med Renault, som både er opptatt av å kunne tilby et sikkert kvalitetsprodukt, og som også vil oppfylle brukernes behov for smartlading, er det hyggelig å være deres valgte aktør for samarbeid, sier Andreas Westerberg, kundeansvarlig i Zaptec.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Les også