Hopp til innhold

Spar tusen­lapper med Elbil­foreningen

Bli medlem og få unike medlemsfordeler, samt rabatter og kampanjer som gjør det billigere og enklere å være elbilist.

12 måneder kun kr. 535,–

En enklere og bedre hverdag som elbilist

I Elbilforeningen er vi opptatt av at våre medlemmer skal ha et enkelt og trygt elbilhold. Vi jobber hver dag med utvikling av fordeler som skal forenkle elbilhverdagen.

Som medlem får du tilgang på kampanjer og tilbud som gjør at du kan spare tusenlapper – og best av alt, flere av våre medlemsfordeler gir deg så store rabatter at medlemskontingenten er innspart allerede etter én handel.

Våre elbileksperter hjelper deg slik at du får en bedre, enklere og billigere elbilhverdag.


Utvalgte medlemsfordeler

Få hele 25% rabatt på alle produkter hos BilXtra – både i fysisk butikk og i nettbutikk. Alle våre medlemmer får Elbilforeningens blå ladebrikke, som gir gunstige priser på hurtiglading. Du kan også bestille veihjelp i 12 mnd for kun kr. kr. 450,–.

Lading og batteri

Lad elbilen trygt og effektivt hjemme – gode rabatter på to av markedets mest populære ladebokser. Er du usikker på tilstanden på batteriet i din elbil, har vi medlemspris på batterihelsetest.

Andre populære medlemsfordeler

I tillegg til produkter og tjenester tilpasset elbilen får du som medlem flere andre gode medlemsfordeler. Fra populære produkter hos Eplehuset, elektrisk levert pizza fra Domino’s eller gode priser elektrikertjenester og materiell hos Bravida.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!